Odense Symfoniorkester - HISTORIK siden 2004

Odense Symfoniorkesters Historik er en portal, som indeholder faktuelle oplysninger om alle orkestrets aktiviteter fra 1945 og frem til i dag.

Portalen er et gratis og fantastisk søgeværktøj for alle, der interesserer sig for Odense Symfoniorkesters historie.

Historik er den eneste portal på internettet, hvor det er muligt at foretage en detaljeret søgning blandt samtlige produktioner, der har fundet sted inden for rammerne af Odense Symfoniorkester siden den 1. oktober 1945 og helt frem til i dag.

Oplysningerne går således længere tilbage i tiden end til selve grundlæggelsen af Odense Symfoniorkester, som officielt blev stiftet i oktober 1946.

HISTORIK version 5.0 / Copyright © 2004 -  by Philippe Muriset, All Rights Reserved

Antal besøgere siden 2004:  71728

Stiftere:

 • Portalens administrator: Mats Hedelius

  Idémand bag Historik: Mats Hedelius

  Mats Hedelius er idémand bag Historik og var portalens administrator fra 2004 til 2015. Mats har indsamlet alle de tilgængelige oplysninger om orkestrets afviklede programmer gennem årene og sørger for løbende opdatering af Historik. Til daglig er Mats Hedelius oboist i Odense Symfoniorkester.

 • Portalens grundlægger: Philippe Muriset

  Portalens grundlægger: Philippe Muriset

  Philippe Muriset er programudvikler og designer af Historik. Philippe står bag teknologien i Historik og har siden 2004 udarbejdet 5 versioner af Historik. Philippe er portalens administrator fra 2016 og sørger for løbende opdatering af Historik. Til daglig er Philippe Muriset cellist i Odense Symfoniorkester.

  Kontakt - Klik her

En særlig tak til følgende personner, som har gjort det muligt at realisere portalen HISTORIK

Asger Bondo (Odense Symfoniorkester's arkivar), der velvilligt har stillet orkestrets arkiv til rådighed.
Kirsten Strate og Marianne Granvig (Odense Symfoniorkester's kontor) for stor hjælp i forbindelse med min research.
Børge Mortensen (pensioneret kollega, bratchist), som har gemt alle programmer fra de koncerter han har medvirket i eller overværet (1945-2000) - en uvurderlig hjælp ved rekonstruktionen af de tidligste programmer, som end ikke forefindes i Odense Symfoniorkester's arkiv.
Peder Elbæk (tidligere koncertmester for Odense Symfoniorkester), for venligt udlån af scrapbøger der kunne udfylde huller i Pro Musica's programliste.
Pablo Muriset , databaseingeniør i banksektoren i Schweiz, for rådgivning om modellering af database.
Anne Drud Astrup , kommunikationsmedarbejder i Odense Symfoniorkester, for tekstredigering og korrektur i HISTORIK, version 2.0.
Pierre Guis , violonist i Odense Symfoniorkester, for tekstredigering og korrektur i den franske guide. (version 2.0)
Anna Dorothea Wolff Chen-Zion , 2. solocellist i Odense Symfoniorkester, for tekstredigering og korrektur i den engelske guide. (version 2.0)
Majbritt Nexø Kristiansen , CRM-medarbejder i Odense Symfoniorkester, for tekstredigering og korrektur i HISTORIK, version 3.0.
Jesper Rützou Rosenkilde , Formand og Tillidsrepræsentant i Odense Symfoniorkester, for redigering af "Kort om Odense Symfoniorkesters historie".